Maggie's Centre

Stage Type Description Credit Copyright File reference
Completed Photograph The second sitting room shows the flexibility of the internal spaces Morley von Sternberg The photographer 3610_0092_1_w
Completed Photograph Two large sitting rooms can be used for classes or relaxation Morley von Sternberg The photographer 3610_0100_1_w
Completed Photograph The floating roof overhangs the entrance ramp Morley von Sternerg The photographer 3610_0096_1_w
Completed Photograph Maggie’s Centre London occupies a corner in the grounds of Charing Cross Hospital Richard Bryant The photographer 3610_0106_1_w
Completed Photograph Internal view Richard Bryant The photographer 3610_122_1_w
Completed Photograph A number of areas provide informal settings for visitors to sit and talk Richard Bryant The photographer 3610_120_1_w
Completed Photograph First floor view showing double height space and balcony beyond Richard Bryant The photographer 3610_0121_1_w
Completed Photograph Internal courtyards have been designed within the walls of the Centre Richard Bryant The photographer 3610_127_1_w
Completed Photograph Louvres in the overhanging roof filter the sunlight Richard Bryant The photographer 3610_0109_1_w
Completed Photograph Paved and landscaped public area in front of the building Richard Bryant The photographer 3610_0107_1_w
All Stages Photograph Courtyard Richard Bryant The photographer 3610_N152_w
All Stages Photograph The main courtyard is a sheltered external space Richard Bryant The photographer 3610_N174_w
All Stages Photograph Entrance Richard Bryant The photographer 3610_N5_w